Blogs que sigo

lunes, 4 de noviembre de 2013

Casal Lambda


El Casal Lambda és un centre associatiu sense ànim de lucre que té com a objectiu la normalització del fet homosexual. Des de 1976 ofereix a gais i lesbianes un espai de trobada i orientació, i disposa d'un centre d'informació i documentació sobre sexualitat dirigit a professionals i investigadors. El Casal Lambda porta a terme un important treball de projecció social amb les seves activitats culturals i el treball continuat de sensibilització envers les institucions públiques, els partits polítics i el conjunt de la societat.
L'objectiu principal del Casal Lambda és la normalització social de l'homosexualitat. La manca d'aquest reconeixement social porta sovint a gais i lesbianes a recloure la seva vida sexual i afectiva en cercles tancats i els causa dificultats per assumir-se, a la vegada que es produeixen situacions de discriminació.

El puente de los fantasmas

Sobre el río de la ciudad de Hangshow hay un puente que tiene fama de ser frecuentado por fantasmas. Los caminantes que lo cruzan temen que alguna fuerza maléfica los arroje al agua.
Durante una noche lluviosa, un hombre con paraguas caminaba temeroso por el puente y vio a un ser insólito pegado al barandal. "No cabe duda -se dijo- de que ese es un fantasma que trata de hacerme daño; en cuanto me acerque a él me defenderé". Dicho y hecho. Se acercó a aquel ser y lo arrojó del puente con todas sus fuerzas. Inmediatamente después corrió hasta alcanzar el otro extremo del puente, y fue a refugiarse a un baño público donde relató lo sucedido a los presentes. Más tarde llegó otro hombre escurriendo agua, y dijo:
-¡Un fantasma con paraguas me arrojó en el puente! ¡Estuve a punto de morir de miedo!
Lang Ying